GRATIS VERZENDING !!!!! *

Witte plastic lepels, 175 mm

Model: 7020074

Witte plastic lepels, 175 mm - verpakking van 45 lepels

Witte plastic lepels - verpakking van 45 lepels
plastic lepels

De plastic lepels zijn wegwerp witte plastic lepels. Deze witte lepels zijn klassieke wegwerp borden. De wegwerp lepels zijn uit polystyreen.

Met dit type van wegwerp servies kunt u uw tafel dekken zonder risico voor het breken van uw servies. Het gebruik van lepels voor eenmalig gebruik vermijdt de afwas op het einde van de maaltijd.

De witte, plastic lepels worden in een verpakking van 45 plastieken lepels geleverd. Een doos bevat 12 x 45 plastic lepels.

De witte lepels zijn eveneens beschikbaar in andere kleuren en afmetingen.

Aantal verpakking: 45 lepels
Aantal doos: 12 x 45  lepels
Kleur: wit
Materiaal: polystyreen
Maat: 175 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 45 lepels
Doos van: 12 x 45 lepels
Kleur: Wit
Materiaal: Polystyreen
Lengte: 175 mm

Beschikbare opties:

  • €1,80
  • without VAT