GRATIS VERZENDING !!!!! *

Witte plastic vorken, 165 mm

Model: WF100

Witte plastic vorken, 165 mm - verpakking van 100 vorken

Witte plastic vorken - verpakking van 100 vorken
plastieken vorken

De plastieken vorken zijn wegwerp witte plastic vorken. Deze witte vorken zijn klassieke wegwerp vorken. De wegwerp vorken zijn uit polystyreen.

De plastieken vorken worden thuis, in kantoren, in wachtkamers, in cafés, in restaurants, op feestjes, op een picknick, in vliegtuigen, in rusthuizen, op vakantie, ... gebruikt. Deze wegwerp plastiek vorken zijn zo handig dat ze overal kunnen worden gebruikt.

Met dit type van wegwerp servies kunt u uw tafel dekken zonder risico voor het breken van uw servies. Het gebruik van vorken voor eenmalig gebruik vermijdt de afwas op het einde van de maaltijd.

De witte, plastic vorken worden in een verpakking van 100 plastieken vorken geleverd. Een doos bevat 20 x 100 plastic vorken.

De witte vorken zijn eveneens beschikbaar in andere kleuren en afmetingen.

Aantal verpakking: 100 vorken
Aantal doos: 20 x 100 vorken
Kleur: wit
Materiaal: polystyreen
Maat: h 165 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 100 vorken
Doos van: 20 x 100 vorken
Kleur: Wit
Materiaal: Polystyreen
Hoogte: 165 mm

Beschikbare opties:

  • €2,50
  • without VAT