GRATIS VERZENDING !!!!! *

Witte servetten (33 x 33 cm)

Model: 155001

Witte servetten (33 x 33 cm) - verpakking van 500 servietten

Witte servetten - verpakking van 50 servietten - 3ply
papieren servetten

De papieren servetten zijn wegwerp witte servetten. Deze witte servetten zijn klassieke servetten. De wegwerp servetten zijn uit papier.

De papieren servetten worden thuis, in kantoren, in wachtkamers, in cafés, in restaurants, op feestjes, op een picknick, in vliegtuigen, in rusthuizen, op vakantie, ... gebruikt. Deze wegwerp papieren servetten zijn zo handig dat ze overal kunnen worden gebruikt.

Deze witte servetten kunnen op verschillende manieren gerangschikt worden om als decoratie voor uw tafel of buffet te dienen.

De servetten worden ook gebruikt om zich te beschermen tegen vlekken en spatten of om een tafel, een dressoir, de vloer ... te vegen.

De witte, papieren servetten worden in een verpakking van 50 papieren servetten geleverd. Een doos servetten bevat 12 x 50 witte servetten.

De witte servetten zijn eveneens beschikbaar in andere verpakkingen en kleuren.

Aantal verpakking: 50 servetten
Aantal doos: 12 x 50 servetten
Kleur: wit
Materiaal: papier
Maat: 330 x 330 mm (geplooid)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 50 servetten
Doos van: 12 x 50 servettes
Kleur: Wit
Materiaal: Papier
Afmetingen, mm: 330 x 330 mm

Beschikbare opties:

  • €1,99
  • without VAT