Witte vierkante plastic kommen, 5 oz

Model: WSB5

Witte vierkante plastic kommen, 5 oz - verpakking van 10 borden

Witte vierkante plastic kommen - verpakking van 10 borden
elegante plastic soep borden

De plastic kommen zijn wegwerp witte plastic borden. Deze witte borden zijn elegante wegwerp borden. Deze witte borden zijn wegwerp gekleurde borden. De vierkante vorm van de borden geeft een elegante verschijning aan de gekleurde borden. De plastieken kommen worden onder andere als soepbord of dessert borden gebruikt. De wegwerp borden zijn uit polystyreen.

Met dit type van wegwerp servies kunt u uw tafel dekken zonder risico voor het breken van een bord. Het gebruik van kommen voor eenmalig gebruik vermijdt de afwas op het einde van de maaltijd.

De gekleurde borden geven de mogelijkheid om een mooie, kleurrijke tafel te dekken. U kunt de kleur van de bekers, bestek, tafellaken en servetten met de kleur van de borden aanpassen.

De witte, elegante vierkante plastic kommen worden in een verpakking van 10 plastieken borden geleverd. Een doos bevat 10 x 10 plastic borden.

De gekleurde borden zijn eveneens beschikbaar in andere afmetingen.

Aantal verpakking: 10 kommen
Aantal doos: 10 x 10 kommen
Kleur: wit
Materiaal: polystyreen
Inhoud: 150 ml
Maat: 144 x 144 mm

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 10 kommen
Doos van: 10 x 10 kommen
Kleur: Wit
Materiaal: Polystyreen
Inhoud: 150 ml
Afmetingen, mm: 144 x 144 mm

Beschikbare opties:

  • €2,99
  • without VAT