Zilverkleurige kartonnen dienblad, 280 x 420 mm

Model: 2842S

Zilverkleurige kartonnen dienblad, 280 x 420 mm - verpakking van 1 dienblad

Zilverkleurige kartonnen dienbladen - verpakking van 1 dienblad
rechthoekige schotels uit karton

De kartonnen dienbladen zijn wegwerp zilverkleurige rechthoekige schotels. Deze rechthoekige dienbladen zijn klassieke wegwerp kartonnen borden.
De wegwerp rechthoekige dienbladen zijn uit karton.

De rechthhoekige zilverkleurige kartonnen dienbladen worden voor het mooi opdienen van een aperitief, een gerecht of een dessert gebruikt.

De zilverkleurige kartonnen dienblad wordt per rechthoekige dienblad geleverd. De kartonnen dienbladen zijn eveneens in goud beschikbaar.

De zilverkleurige kartonnen dienbladen zijn eveneens in andere maten beschikbaar.

Aantal verpakking: 1 dienblad
Kleur: zilverkleurig
Materiaal: papier
Afmetingen, mm: 280 x 420 mm

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 1 dienblad
Kleur: Zilver
Materiaal: Papier
Afmetingen, mm: 280 x 420 mm

Beschikbare opties:

  • €0,69
  • without VAT