GRATIS VERZENDING !!!!! *

Zilverkleurige plastic borden, 10"

Model: 1047

Zilverkleurige plastic borden, 10 - verpakking van 10 borden

Zilverkleurige plastic borden - verpakking van 10 borden
elegante plastic borden

De plastic borden zijn wegwerp witte plastic borden met een zilverkleurige rand. Deze borden met gekleurde rand zijn elegante wegwerp borden. De wegwerp borden zijn uit polystyreen.

Met dit type van wegwerp servies kunt u uw tafel dekken zonder risico voor het breken van een bord. Het gebruik van borden voor eenmalig gebruik vermijdt de afwas op het einde van de maaltijd.

De elegante plastic borden met een zilverkleurige rand worden in een verpakking van 10 plastic borden geleverd. Een doos bevat 12 x 10 plastic borden.

De witte borden met zilverkleurige rand zijn eveneens beschikbaar in andere afmetingen.

Aantal verpakking: 10 borden
Aantal doos: 12 x 10 borden
Kleur: zilver
Materiaal: polystyreen
Inhoud: 10“
Maat: 254 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 10 plates
Doos van: 12 x 10 borden
Kleur: Wit - Zilver
Materiaal: Polystyreen
Inhoud: 10''
Diameter: 254 mm
  • €7,20
  • without VAT