Zilverkleurige schelpvormige schaal, 350 x 250 mm

Model: 4564

Zilverkleurige schelpvormige schaal, 350 x 250 mm - verpakking van 1 dienblad

Zilverkleurige schelp vormige schotels - verpakking van 1 dienblad
dienbladen uit hard plastiek

De hard plastic dienbladen zijn wegwerp zilverkleurige schelp vormige schotels. Deze schelpvormige dienbladen zijn elegante wegwerp plastic trays. De wegwerp zilverkleurige dienbladen zijn uit Polystyreen.

De schelpvormige zilverkleurige hard plastic trays worden voor het mooi opdienen van een aperitief, een voorgerecht, een hoofdgerecht, charcuterie, kaas, broodjes of een dessert gebruikt. Deze hard plastic dienbladen zijn breuk- en scheurbestendig. Deze trays kunnen met andere dienbladen worden gestapeld. Mooie dienbladen geven een meer elegante uitstraling aan uw gerechten.

De zilverkleurige dienbladen uit hard plastic worden in een verpakking met 1 schelp vormige schotel geleverd. Een doos zilverkleurige schotels bevat 50 hard plastic dienbladen.

De zilverkleurige schelpvormige dienbladen uit hard plastic zijn eveneens in goud beschikbaar.

Aantal verpakking: 1 dienblad
Aantal doos: 50 dienbladen
Kleur: zilver
Materiaal: Polystyreen
Afmetingen, mm: 350 x 250 mm

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 1 dienblad
Doos van: 50 dienbladen
Kleur: Zilver
Materiaal: Polystyreen
Afmetingen, mm: 340 x 300 mm

Beschikbare opties:

  • €2,40
  • without VAT