Zwaar doorzichtige vooraf gesneden tafellakens, 5 m

Model: Pre5.00

Zwaar doorzichtige vooraf gesneden tafellakens, 5 m - verpakking van 5 tafellakens

Zwaar doorzichtige vooraf gesneden tafellakens - verpakking van 5 tafellakens
wegwerp plastic tafellakens

De plastieken tafellakens zijn wegwerp doorzichtige tafellakens. Deze plastieken tafellakens zijn vooraf gesneden. De wegwerp tafellakens zijn uit plastic.

De plastic tafelkleed behoudt de schoonheid en elegantie van de stoffen tafellaken en behoudt deze fris en schoon.

Deze plastic tafelkleed geeft de mogelijkheid om er een mooie tafel te dekken met een elegante servies of met wegwerp servies.

De transparante, plastic tafellakens worden in een verpakking van 5 plastieken tafellakens geleverd. Een doos tafellakens bevat 15 x 5 plastic tafellakens.

De transparate tafellakens zijn eveneens beschikbaar in andere afmetingen.

Aantal verpakking: 5 tafellakens
Aantal doos: 15 x 5 tafellakens
Kleur: transparant
Materiaal: plastic
Maat: 1500 x 5000 mm

Verzend-en administratiekosten

Bestellingen worden van maandag tot vrijdag verwerkt (behalve op feestdagen). We streven ernaar bestellingen binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Alle bestellingen die in het weekend worden ingediend, worden de volgende werkdag, meestal maandag, verwerkt. Als we problemen ondervinden met uw zending, wordt u hiervan per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht.

Standaard levering

Standaardlevering is de meest economische optie voor onze klanten. De meeste bestellingen worden geleverd binnen 2-5 werkdagen nadat ze uit het magazijn zijn verzonden. Standaardverzending maakt gebruik van een combinatie van services en vervoerders en is geen gegarandeerde service. Leveringen in landelijke gebieden kunnen extra werkdagen duren. Wooddy Packaging doet elke poging om uw artikelen binnen de opgegeven tijd te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet leveren binnen die tijd.
Meer informatie kunt u hier zien: Levering

SPECS
Verpakking van: 5 tafellakens
Doos van: 15 x 5 tafellakens
Kleur: Doorzichtig
Materiaal: Plastiek
Afmetingen, mm: 1500 x 5000 mm

Beschikbare opties:

  • €9,50
  • without VAT